ETUSIVU

OTA YHTEYTTÄ

Yksilöllinen koti

Olemme suunnitelleet rakenteilla oleviin asuntoihin valmiita vaihtoehtoisia sisustusratkaisuja, joita voitte miettiä yhdessä asukasmuutosvastaavamme kanssa. Lisäksi muutostyöaikataulun puitteissa on mahdollisuus tehdä enemmän yksilöllisiä muutoksia kotiisi. Asukasmuutosvastaavamme auttaa Sinua koko rakentamisen ajan kaikissa muutostöissä, jotta saat unelmiesi yksilöllisen kodin.

Sisustusvalinnat ja muutokset

Oman kodin sisustus lähtee materiaalivalinnoista. Mitä aikaisemmassa vaiheessa olette miettimässä kotinne materiaaleja ja värejä sitä joustavampia muutoksia voimme tehdä. Asunnon hintaan sisältyvissä sisustusvaihtoehdoissa on mietitty valmiiksi toimivia kokonaisuuksia. Eri materiaalivalintoja ja värejä kannattaa miettiä rauhassa asukasmuutosvastaavamme kanssa.

Lisäksi olemme laatineet kohteeseen muutoshinnaston yleisimmistä sisustusvalintatoiveista. Tämän lisäksi on mahdollista teettää asunnon hintaan kuulumattomia täysin yksilöllisiä lisä- ja muutostöitä muutostyöaikataulun puitteissa.

Muutostyöt toteutetaan työmaan kokonaisaikataulun sekä materiaalien tilaus- ja toimitusaikojen mukaisesti. Muutostyöaikataulusta näette kunkin muutostyön aikarajan ja mihin asti muutoksia voidaan tehdä. Mitä aikaisemmin muutostöitä ryhdytään suunnittelemaan, sitä suurempi on muutostöiden joustavuus.

Rajauksia muutosmahdollisuuksiin

Sovitut muutostyöt ja kaikki niihin liittyvät hankinnat ja toimitukset tehdään Levi-Rakennus Oy:n toimesta. Rakennusaikaisten vakuuksien ja turvallisuuden vuoksi asukas ei voi rakennusaikana teettää asuntoonsa kohdistuvia rakennustöitä muilla urakoitsijoilla. Rakentajana huolehdimme siitä, että kodistasi tulee määräysten mukainen. Tämä rajoittaa jonkin verran muutosmahdollisuuksia, sillä yhtiöjärjestyksen tai rakennusluvan vastaisia muutostöitä emme voi tehdä. Tällaisia ovat mm. julkisivun ja asunnon ulkopuolisiin tiloihin tehtävät muutokset sekä voimassa olevan rakennusluvan muutosta edellyttävät osa-alueet. Emme suorita määräyksiä täyttämättömien tai tyyppihyväksymättömien materiaalien, tuotteiden, koneiden ja laitteiden asennuksia. Voitte luottaa siihen, että tarjoamme luotettavia ja toimivia ratkaisuja asuntonne lisä- ja muutostöihin.