ETUSIVU

30 vuotta Lapin Rakentamista

Levi-Rakennus Oy on itsenäinen
lappilainen rakennusliike.
Kolmenkymmenen vuoden aikana ammattilaisemme ovat rakentaneet
satoja toimitila- ja asuntokohteita.

OTA YHTEYTTÄ

Levi-Rakennus Oy

Levi-Rakennus Oy on vuonna 1982 perustettu itsenäinen lappilainen rakennusliike, joka on keskittynyt asuin-, toimitila- ja liikerakentamiseen koko Lapin alueella keskuspaikkanaan Rovaniemi. Kolmenkymmenen vuoden aikana Levi-Rakennus Oy:n ammattilaiset ovat rakentaneet satoja toimitila- ja asuntokohteita.

Yhtiön liikevaihto on viime vuosina ollut suuruusluokaltaan 10,0 – 14,0 milj. euroa. Henkilökunnan määrä on vaihdellut markkinoista ja suhdanteista riippuen 40 – 100 henkilön välillä. Teknisiä toimihenkilöitä yhtiössä on ollut kaiken aikaa 8 – 12 henkilöä.

Levi-Rakennus Oy:n perusarvot ovat asiakkaitamme kunnioittaen:

  • Tehdä työ sovitussa aikataulussa
  • Tehdä laadultaan ja sisällöltään sopimuksen mukainen työtulos
  • Vastata kustannustehokkaasti tilaajan tarpeisiin
  • Huolehtia kaikessa tekemisessä henkilökunnan työturvallisuudesta.

Yhtiöllä on tietotaitoa vaativienkin urakoiden toteuttamiseen, neuvottelu-urakoiden suorittamiseen ja niiden johtamiseen tilaajan tavoitteiden mukaisesti. Olemme myös valmiit neuvottelemaan erilaisten kokonaisvastuu-urakoiden (KVR-urakat) sekä projektinjohtourakoiden suorittamisesta.

Levi-Rakennus Oy on kehityshakuinen rakennusalan yritys, joka on valmis ottamaan vastaan asiakkaidemme meille antamia haasteita nyt ja tulevaisuudessa.

Levi-Rakennus Oy:llä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n myöntämä pätevyysluokitus. Yhtiön henkilökunnalla on osaamista aina perusrakentamisesta vaativien ja laajojen kokonaisuuksien toteuttamiseen saakka.

 

Tietosuojaselosteet

Levi-Rakennus Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Levi-Rakennus Kodit Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Levi-Rakennus Oy:n toimittaja, urakoitsija- ja sidosryhmärekisterin tietosuojaseloste