ETUSIVU

OTA YHTEYTTÄ

Rakentamispalvelut

Levi-Rakennus Oy on itsenäinen lappilainen rakennusliike. Olemme olleet mukana kehittämässä Lappia jo yli 30 vuoden ajan. Levi-Rakennus Oy:n ammattitaito ja osaaminen ovat käytettävissänne rakentamisessa ja hankkeiden kehittämisessä koko Lapin alueella.

Katso referenssilistalta esimerkkejä toteuttamistamme kohteista

Rakennusurakointi

Levi-Rakennus Oy on kokenut lappilainen rakentaja. Ammattitaitomme on käytettävissänne erilaisten tuotanto- ja toimitilojen, liiketilojen, asuntojen ja muiden kohteiden toteuttamiseksi Lapin läänin alueella.

Korjausrakentaminen

Levi-Rakennus Oy:llä on vahva osaaminen korjausrakentamisessa. Olemme tehneet vuosien varrella lukuisia merkittäviä korjausrakentamisen projekteja. Lähtökohtina hankkeissa on usein ollut rakennuksen tekninen vanheneminen tai rakennuksen käyttötarkoituksen muutos. Korjausrakentamisen osaamista meillä on sekä teknisesti vaativista toimisto- ja liiketilojen saneerauksista että myös asuinkerrostalojen linjasaneerauksista.

Asuntorakentaminen

Toteutamme yksilöllisiä asuntokohteita.  Rakennamme kerros- ja rivitaloasuntoja yksityisille kuluttajille, rakennuttajille ja julkisyhteisöille koko Lapin alueella. Haluamme rakentaa yksilöllisten tarpeidenne mukaisen unelmienne kodin.

Vapaa-ajan rakentaminen

Levi-Rakennus Oy on toteuttanut ammattitaidolla useita hotellikohteita ja vapaa-ajanasuntoja Lapin matkailukeskuksiin.

Projektikehityspalvelut

Toteutamme ideoita valmiiksi rakennuksiksi. Haetko uusia liikepaikkoja, toimivia tuotantotiloja tai kilpailukykyisiä logistiikkatiloja?

Levi-Rakennus Oy:llä on osaamista rakennushankkeen kokonaiskehittämisestä mukaan lukien mm. maankäytön suunnittelu, suunnitelmien kehittäminen, tonttien hankinta, kaavamuutosten toteutus, viranomaisasioiden hoitaminen ja kustannusten hallinta. Osaava hankekehitys yhdistettynä ammattitaitoiseen rakentamiseen ja koko rakennusprosessin hallintaan tuottaa toimivia ja taloudellisia tiloja.