ETUSIVU

Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Rovaniemen

Kivipiha

Katajarannassa on pienen kylän tuntu ja silti kaikki tarpeellinen lähellä: koulut, lähikauppa, posti ja apteekki ovat kävely- tai pyörämatkan päässä, samoin Ounasvaaran ulkoilumaastot ja Lapin keskussairaala. Matkaa Rovaniemen keskustan palveluihin on vain reilun kilometrin verran.

Myynti

Pohjolan OP- Kiinteistökeskus Oy LKV /
Rovaniemi

puh. 010 253 9307
pohjolanopkk@op.fi

Levi-Rakennus Oy
Tuomo Poutiainen
puh. 040 7021 387
tuomo.poutiainen@
levi-rakennus.fi

Huoneistot
Autotallit ja autopaikat
Sijainti
Rakennustapaselostus

OTA YHTEYTTÄ

Asunto Oy
Rovaniemen Kivipiha

Rakennustapaselostus

Talotyyppi

Suunniteltu rakennus on hissillinen pohjakerroksen sekä kaksi kerrosta käsittävä asuinkerrostalo. Pohjakerroksessa sijaitsevat tekniset tilat, irtaimistovarasto, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarasto. Pohjakerroksessa on myös kolme asuntoa.

Asuinhuoneistoja on yhteensä 15 kpl. Jokaisessa asuinhuoneistossa on terassi/parveke tai ranskalainen parveke. Pohjakerroksen asunnoissa on terassin lisäksi oma piha-alue.

Tonttitiedot

Oma tontti Rovaniemen kaupungin 4. kaupunginosan korttelissa 202, tontilla 23, osoitteessa Kivikatu 12, 96400 Rovaniemi.

Autopaikat ja piha-alue

Autopaikat, jätesäiliöt, nurmialueet ja pihakäytävät sekä muut pihan varusteet tehdään asemapiirustuksen mukaisesti. Pysäköintialue tehdään asfalttipintaisena. Lämmityspistokkeellisia autokatospaikkaosakkeita on 5 kpl ja autopaikkaosakkeita 7 kpl. 

Rakenne

Rakennuksen runkona on paikalla valetut kantavat teräsbetoniset seinät ja välipohjat. Ulkoseinät ovat kantavia betonielementtejä. Yläpohjarakenteena ovat teräsbetonilaatta ja puiset kattokannattajat.

Julkisivut

Ulkoseinien pintamateriaalina on Kivikadun puoleisella julkisivulla muurattu tiili ja slammaus. Talon päätyjen ulkoseinien pintamateriaali on valkoista pesubetonia tai tumman harmaata uritettua pesubetonia. Lounaan puoleisen julkisivun parvekkeiden taustaseinät ovat paneelia.

Parvekkeet

Parvekelaatat ovat betonia. Kaiteet ovat metallirunkoisia lasikaiteita julkisivupiirustuksen mukaisesti

Vesikate

Vesikatteena on bitumihuopakate.

Ikkunat

Ikkunat ovat sisäänpäin avautuvia tehdasvalmisteisia selektiivilasillisia MSEL-puu-alumiini-ikkunoita. Ikkunoiden puuosissa on valkoinen tehdasmaalaus. Ikkunat varustetaan valkoisilla sälekaihtimilla. Ulkopuoliset osat ovat alumiiniverhottuja tummanharmaalla polttomaalauksella.

Ovet

Asuntojen porrashuoneen ovet ovat viilupintaisia äänieristettyjä puupalo-ovia. Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laakaovia. Saunojen ovet ovat lasiovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia ulos avautuvia valkoisia puuovia, joissa on ulkopuolella alumiiniverhous tummanharmaalla polttomaalauksella. Palo-ovet ovat maalattuja puu- tai teräspalo-ovia. Metalliset ulko-ovet ovat alumiinirakenteisia kiinteällä umpiolasilla.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat betoniseiniä. Asuinhuoneistojen väliseinät ovat puurunko- tai teräsrankakipsilevyseiniä pääosin mineraalivillaeristettyinä. Suihkutilojen seinät ovat kosteus- ja vedeneristettyjä pääosin kivirakenteisia seiniä.

Sisäseinäpinnat

Asuntojen kuivien tilojen seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Suihkutilojen seinät laatoitetaan. Saunojen seinissä on vaakasuuntainen saunasuojakäsitelty havupuupaneeli. Yhteisten tilojen seinäpinnat ovat maalattuja.

Sisäkattopinnat

Asuntojen kuivien tilojen katot ovat pääosin ruiskutasoitepintaisia. Alaslasketut katot sekä koteloinnit ovat piirustusten osoittamassa laajuudessa maalattuja kipsilevykattoja. Saunoissa ja pesutiloissa katot ovat alaslaskettuja havupuupaneelikattoja.

Lattiapäällysteet

Asuntojen kuivien tilojen lattiat päällystetään tammilautaparketilla. Suihkuhuoneiden ja saunojen lattioissa on laatoitussekä mukavuuslattialämmitys sähköllä.Kellaritiloissa on lattioissa maalipinta.

Kalusteet

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalusteita erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Kalusterungot ovat väriltään valkoiset. Keittiöiden, keittokomeroiden, suihkuhuoneiden ja eteisten kalusteovet ovat mattapintaiseksi maalattua MDF-levyä (esim. Topi-Kalustaja Oy hr 4). Työtasot ovat laminaattipintaisia. Astianpesualtaat ovat ruostumatonta terästä. Makuuhuoneiden kalusteovet ovat melamiinipintaisia sileitä tai puukuvioituja (esim. Topi-Kalustaja Oy hr 2). Pesuhuoneissa on allas- ja valaisinpeilikaappi sekä saniteettikalusteet. Saunassa on havupuiset lauteet. Irtaimistovarastoihin sijoitetaan vaatetanko ja hylly. Irtokalusteet eivät sisälly osakkeiden hintaan.

Varusteet

Huoneisiin tulee verhokiskot. Suihkutilat varustetaan suihkutangolla ja -verholla sekä pyyhekoukustolla.WC-tiloissa on koukusto ja wc-paperiteline. Huoneistoihin tulee verkkokäyttöiset palovaroittimet. Parvekkeilla on tuuletusteline, pistorasia ja valaisin. Parvekelasituksen voi tilata erikseen.

Koneet ja laitteet

Asunnoissa on erillisuuni ja keraaminen liesi, astianpesukone, jää-pakastin-kaappi-yhdistelmä ja huoneistokohtaisella ilmanvaihtosäädöllä varustettu liesikupu sekä tilavaraukset mikroaaltouunille, pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunoissa on sähkökiuas.

Talotekniikka

Kiinteistössä on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO). Asuntokohtainen vedenmittaus (kylmä- ja lämminvesi). Kuivissa tiloissa on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Rakennukseen tulee automaattiovellinen henkilöhissi. Rakennus liitetään paikalliseen kaapelitelevisioverkkoon ja varustetaan laajakaistapalvelut mahdollistavalla tietoliikenneverkolla sekä ovipuhelinjärjestelmällä. Porraskäytävän valaistus ohjataan liiketunnistimin.

Esite on tehty luonnosten pohjalta. Tarkat materiaalityypit, laatuluokat ja rajaukset määritellään myöhemmin suunnittelutyön yhteydessä.