ETUSIVU

Ennakkomarkkinoinnissa

As Oy Rovaniemen

Jokipuisto

Asunto Oy Rovaniemen Jokipuisto rakennetaan viihtyisään ympäristöön Pajaojanpuistoon rajoittuvalle tontille Rantavitikalle aivan Lapin yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun läheisyyteen. Asunto Oy Jokipuistossa yhdistyy tasokkaat asunnot, asumisen helppous ja keskustan läheisyys.

Myynti

Pohjolan OP- Kiinteistökeskus Oy LKV /
Rovaniemi

puh. 010 253 9307 pohjolanopkk@op.fi

Levi-Rakennus Oy
Tuomo Poutiainen
puh. 040 7021 387
tuomo.poutiainen@
levi-rakennus.fi

Huoneistot
Autotallit ja autopaikat
Sijainti
Rakennustapaselostus

OTA YHTEYTTÄ

Asunto Oy
Rovaniemen Jokipuisto

Rakennustapaselostus

Talotyyppi

Suunniteltu rakennus on hissillinen kellarin ja neljä kerrosta käsittävä asuinkerrostalo. Kellarikerroksessa sijaitsevat tekniset tilat, irtaimistovarasto, kuivaushuone, pesula sekä ulkoiluvälinevarasto.

Asuinhuoneistoja on yhteensä 28 kpl. Jokaisessa asuinhuoneistossa on parveke.

Tonttitiedot

Oma tontti Rovaniemen kaupungin 5. kaupunginosan korttelissa 517, tontilla 13, osoitteessa Jokiväylä 33, 96300 Rovaniemi.

Autopaikat ja piha-alue

Autopaikat, jätesäiliöt, nurmialueet ja pihakäytävät sekä muut pihan varusteet tehdään asemapiirustuksen mukaisesti. Pysäköintialue ja kulkutiet tehdään asfalttipintaisina. Lämmityspistokkeellisia autopaikkaosakkeita on 19 kpl.

Rakenne

Rakennuksen runkona on paikalla valetut kantavat teräsbetoniset seinät ja välipohjat. Ulkoseinät ovat pesubetonipintaisia kantavia elementtejä. Yläpohjarakenteena ovat teräsbetonilaatta ja puiset kattokannattajat.

Julkisivut

Ulkoseinien pintamateriaali on pesubetonia tai maalattua betonia julkisivupiirustusten mukaisesti.

Parvekkeet

Parvekelaatat ovat betonia. Kaiteet ovat metallirunkoisia lasikaiteita julkisivupiirustuksen mukaisesti.

Vesikate

Vesikatteena on bitumihuopakate.

Ikkunat

Ikkunat ovat sisäänpäin avautuvia tehdasvalmisteisia selektiivilasillisia MSEL-puu-alumiini-ikkunoita. Ikkunoiden puuosissa on valkoinen tehdasmaalaus. Ikkunat varustetaan valkoisilla sälekaihtimilla. Ulkopuoliset osat ovat alumiiniverhottuja tummanharmaalla polttomaalauksella. Saunojen ikkunan puuosat ovat sisäpinnaltaan lakatut.

Ovet

Asuntojen porrashuoneen ovet ovat viilupintaisia äänieristettyjä puupalo-ovia, joihin liittyy asunnon puoleinen maalattu laakaovi. Väliovet ovat valkoisia tehdasmaalattuja laakaovia. Saunojen ovet ovat lasiovia. Parvekeovet ovat lasiaukollisia ulos avautuvia valkoisia puuovia, joissa on ulkopuolella alumiiniverhous tummanharmaalla polttomaalauksella. Palo-ovet ovat maalattuja puu- tai teräspalo-ovia. Metalliset ulko-ovet ovat alumiinirakenteisia kiinteällä umpiolasilla.

Väliseinät

Huoneistojen väliset seinät ovat betoniseiniä. Asuinhuoneistojen väliseinät ovat puurunko- tai teräsrankakipsilevyseiniä pääosin mineraalivillaeristettyinä. Suihkutilojen seinät ovat kosteus- ja vedeneristettyjä pääosin kivirakenteisia seiniä.

Sisäseinäpinnat

Asuntojen kuivien tilojen seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Suihkutilojen seinät laatoitetaan. Saunojen seinissä on vaakasuuntainen saunasuojakäsitelty havupuupaneeli. Yhteisten tilojen seinäpinnat ovat maalattuja.

Sisäkattopinnat

Asuntojen kuivien tilojen katot ovat pääosin ruiskutasoitepintaisia. Alaslasketut katot sekä koteloinnit ovat piirustusten osoittamassa laajuudessa maalattuja kipsilevykattoja. Saunoissa, pesu-, ja wc-tiloissa katot ovat alaslaskettuja havupuupaneelikattoja.

Lattiapäällysteet

Asuntojen kuivien tilojen lattiat päällystetään tammilautaparketilla. Suihkuhuoneiden ja saunojen lattioissa on laatoitussekä mukavuuslattialämmitys sähköllä.Kellaritiloissa on lattioissa maalipinta.

Kalusteet

Kiintokalusteet ovat tehdasvalmisteisia kalusteita erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Kalusterungot ovat väriltään valkoiset. Keittiöiden, keittokomeroiden, suihkuhuoneiden ja eteisten kalusteovet ovat mattapintaiseksi maalattua MDF-levyä (esim. Topi-Kalustaja Oy hr 4). Työtasot ovat laminaattipintaisia. Astianpesualtaat ovat ruostumatonta terästä. Makuuhuoneiden kalusteovet ovat melamiinipintaisia sileitä tai puukuvioituja (esim. Topi-Kalustaja Oy hr 2). Pesuhuoneissa on allas- ja valaisinpeilikaappi sekä saniteettikalusteet. Saunassa on havupuiset lauteet. Irtaimistovarastoihin sijoitetaan vaatetanko ja hylly. Irtokalusteet eivät sisälly osakkeiden hintaan.

Varusteet

Huoneisiin tulee verhokiskot. Suihkutilat varustetaan suihkutangolla ja -verholla sekä pyyhekoukustolla.WC-tiloissa on koukusto ja wc-paperiteline. Huoneistoihin tulee verkkokäyttöiset palovaroittimet. Parvekkeilla on tuuletusteline, pistorasia ja valaisin. Parvekelasituksen voi tilata erikseen.

Koneet ja laitteet

Asunnoissa on erillisuuni ja keraaminen liesi, astianpesukone, jää-pakastin-kaappi-yhdistelmä ja huoneistokohtaisella ilmanvaihtosäädöllä varustettu liesikupu sekä tilavaraukset mikroaaltouunille, pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunoissa on sähkökiuas.

Talotekniikka

Kiinteistössä on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla (LTO). Asuntokohtainen vedenmittaus (kylmä- ja lämminvesi). Kuivissa tiloissa on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Rakennukseen tulee automaattiovellinen henkilöhissi. Rakennus liitetään paikalliseen kaapelitelevisioverkkoon ja varustetaan laajakaistapalvelut mahdollistavalla tietoliikenneverkolla sekä ovipuhelinjärjestelmällä. Porraskäytävän valaistus ohjataan liiketunnistimin.

Esite on tehty luonnosten pohjalta. Tarkat materiaalityypit, laatuluokat ja rajaukset määritellään myöhemmin suunnittelutyön edetessä.